A2Z Services

Financieel Expert

Wij zijn uw financieel expert om uw bedrijf duurzaam te laten groeien!

Als ondernemer hebt u nood aan een duidelijk beeld van uw cijfers en financiële situatie. Dat is echter niet vanzelfsprekend want dergelijk inzicht vergt tijd en expertise.Veel kmo’s ontbreken het werkvolume of de financiële draagkracht om full-time een CFO of Finance Controller in dienst te nemen.


Waarom een financieel expert vanop afstand?

Een virtuele CFO biedt u alle nodige expertise op vlak van finance en administratie in een eenvoudig en schaalbaar dienstenpakket. Onze experten helpen uw financiële situatie beter in kaart te brengen.

Wij bestuderen uw cijfers, helpen om een budget of forecast op te maken en monitoren uw cashflow en rendabiliteit. Onze ervaren professionals kunnen u een maandelijkse stand van zaken geven maar kunnen ook meedenken op andere businessvlakken en fungeren als sparringpartner.

Hoe kan A2Z Services u helpen

Wij zijn niet zoals uw traditionele accountant/boekhouder die u maar eens per kwartaal of per jaar ziet. Wij zijn een verlengstuk van uw team.

Onze diensten passen perfect bij u als:

 • u een start-up of een klein(er) bedrijf bent dat nu professioneel financieel advies nodig heeft, maar u kan zich nog geen fulltime financieel expert of controller veroorloven.
 • u een groeiend bedrijf bent dat niet dagelijks een financieel expert op locatie nodig heeft, omdat:
  • u over onvoldoende werkvolume beschikt om fulltime een financieel expert in dienst te halen of te houden.
  • u een boekhoudkundige kracht in dienst heeft, maar deze beschikt nog niet over de nodige ervaring om u strategisch bij te staan.  
  • de interne processen zo zijn gestandaardiseerd en geautomatiseerd waardoor u over de cijfers kan beschikken die u nodig hebt, alleen hoe gaat u hiermee aan de slag en hoe interpreteert u al deze cijfers?

De virtuele CFO van A2Z Services

Onze virtuele CFO dienst voorziet u van een extern team van financiële experten die met u samenwerken om uw bedrijf tot succes te begeleiden. U heeft één specifiek contactpunt, uw eigen finance expert, die betrokken is bij uw onderneming en de verdere groei hiervan.

De waarde van een virtuele CFO?

De kosten van het vast in dienst hebben van een fulltime financieel expert kunnen variëren van € 100.000 tot € 150.000 per jaar exclusief bonussen en andere voordelen. Onze virtuele CFO-dienst biedt u de ervaren strategische ondersteuning die u nodig hebt, tegen een betaalbare vaste prijs.

We onderzoeken wat u nodig heeft en gebruiken vervolgens specifieke parameters om tot een vaste prijs te komen. Onze tarieven zijn allesomvattend, en tenzij de omstandigheden veranderen, zullen er geen verborgen kosten of andere supplementen zijn.

Wat houdt deze virtuele CFO dienst in?

 • het opstellen en het bespreken van financiële analyses, 
 • het opmaken en het bespreken van periodieke rapporteringen, 
 • het bijwonen van wekelijkse vergaderingen, 
 • het opstellen en het bespreken van prognoses, 
 • het inrichten van bedrijfsbrede KPI's, 
 • het eventueel onderhouden van bankrelaties, 
 • en nog veel meer...

Onze virtuele CFO dienst voorziet u van een extern team van finance experts.

A2Z Services - Uw financieel expert


A2Z Services als uw financieel expert

De sterke basis die elke ambitieuze groeionderneming nodig heeft, steunt op twee pijlers: een transparant financieel plaatje enerzijds en een duidelijk strategisch businessplan anderzijds. Alleen zo kan u de juiste levensbelangrijke keuzes maken voor uw onderneming. 

U bent uiteraard geen onderneming gestart om financiële overzichten bij te houden of cashflow analyses te maken. Maar dat deden wij wel! A2Z Services geeft u de vrijheid terug om u te concentreren op uw onderneming, om uw passie uit te oefenen. Wetende dat uw eigen financieel expert u elke maand een nauwkeurig en gedetailleerd rapport bezorgt.

Bedrijfsfinanciën kunnen verwarrend zijn en stress bezorgen. U gaat waarschijnlijk de nodige vragen en bedenkingen hebben. Goed nieuws: wij zijn ervan overtuigd dat vragen goed zijn. Daarom is bij elk plan of rapport ondersteuning inbegrepen. Dezelfde toegewijde expert die uw financiële situatie elke maand behandelt staat voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij eventuele problemen.

Met CFO for a Day en A Business Expert by your Side, biedt A2Z Services u de ondersteuning die u nodig heeft om uw onderneming tot een succes te laten groeien!

A2Z Services

Betaalbare virtuele CFO-diensten om uw bedrijf duurzaam te laten groeien!

A2Z Services - uw financieel expert


De businesservaring van A2Z Services

Een onderneming in volle groei wordt continu geconfronteerd met nieuwe noden en uitdagingen. Ook al bent u als zaakvoerder uw eigen business meester, toch brengt de groei van uw bedrijf ongetwijfeld vragen met zich mee. Het is daarom belangrijk dat u met uw groeipijnen ergens terecht kan, dat u een extern klankbord heeft.

Met A2Z Services hebt u steeds een Business Expert by your Side. Onze businessexperten hebben hun sporen reeds verdiend als CEO, CFO, change manager en bestuurder, dit in verschillende sectoren en vormen. Wij bieden jullie meer dan een honderdtal jaren aan relevante business ervaring, we hoeven u dan ook niet te wijzen op welke waarde dit voor u als ondernemer kan betekenen. We staan u bij bij de verdere uitbouw van uw onderneming.


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x