Virtuele CFO

Virtuele CFO

A2Z Services biedt u alle nodige expertise op vlak van finance en administratie in een eenvoudig en schaalbaar dienstenpakket. Onze experten helpen uw financiële situatie beter in kaart te brengen.

Wij bestuderen uw cijfers, helpen om een budget of forecast op te maken en monitoren uw cashflow en rendabiliteit. Onze ervaren professionals kunnen u een maandelijkse stand van zaken geven maar kunnen ook meedenken op andere businessvlakken en fungeren als sparringpartner.

Hoe kunnen wij u helpen:

Wij zijn niet zoals uw traditionele accountant/boekhouder die u maar eens per kwartaal of per jaar ziet. Wij zijn een verlengstuk van uw team.

Onze diensten passen perfect bij u als:

  • u een start-up of een klein(er) bedrijf bent dat nu professioneel financieel advies nodig heeft, maar u kan zich nog geen fulltime financieel expert of controller veroorloven.
  • u een groeiend bedrijf bent dat niet dagelijks een financieel expert op locatie nodig heeft, omdat:
    • u over onvoldoende werkvolume beschikt om fulltime een financieel expert in dienst te halen of te houden.
    • u een boekhoudkundige kracht in dienst heeft, maar deze beschikt nog niet over de nodige ervaring om u strategisch bij te staan.  
    • de interne processen zo zijn gestandaardiseerd en geautomatiseerd waardoor u over de cijfers kan beschikken die u nodig hebt, alleen hoe gaat u hiermee aan de slag en hoe interpreteert u al deze cijfers?

De Virtuele CFO 

Onze virtuele CFO dienst voorziet u van een extern team van financiële experten die met u samenwerken om uw bedrijf tot succes te begeleiden.

U heeft één specifiek contactpunt, uw eigen finance expert, die betrokken is bij uw onderneming en de verdere groei hiervan. Als groeiend bedrijf heeft u nu professioneel financieel advies nodig, maar u kan geen fulltime CFO of controller betalen, dan is onze virtuele CFO dienst perfect voor u.

De waarde van een virtuele CFO?

De kosten van het vast in dienst hebben van een fulltime finance expert kunnen variëren van € 100.000 tot € 150.000 per jaar exclusief bonussen en andere voordelen. Onze virtuele CFO-dienst biedt u de ervaren strategische ondersteuning die u nodig hebt, tegen een betaalbare vaste prijs.

Wat houdt deze virtuele CFO dienst in?

Het opstellen en het bespreken van financiële analyses, het opmaken en het bespreken van periodieke rapporteringen, het bijwonen van wekelijkse vergaderingen, het opstellen en het bespreken van prognoses, het inrichten van bedrijfsbrede KPI's, het eventueel onderhouden van bankrelaties en nog veel meer.

Voor een overzicht van de waarde waarover u met onze virtuele CFO-dienst beschikt, neem dan hier een kijkje.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x