Het team

Het team

Wij staan voor:

  • Duidelijkheid: Door een overzichtelijke en open communicatie geven wij u een duidelijk beeld over uw onderneming.
  • Resultaat: Samen werken we naar een gericht resultaat.
  • Respect: We behandelen u en uw gegevens met het respect dat u verdient.
  • Vertrouwen: Wij komen in contact met vertrouwelijke en gevoelige informatie, maar behandelen deze steeds met de grootste zorg en discretie. ‘Beroepsgeheim’ is voor ons een heilig begrip.

Onze experts

Kristof Langsberg

Kristof Langsberg is zaakvoerder van A2Z Services en heeft een duidelijke missie: Als finance expert ondernemers helpen bij het interpreteren van hun cijfers. Hij vergaarde zijn kennis in verscheidene finance-functies bij verschillende kleine en middelgrote ondernemingen in diverse sectoren.

Accountancy, controlling, analyses, procesverbeteringen en financieel-management hebben voor hem geen geheimen. Vanuit een helikopterperspectief kijkt hij verder dan louter en alleen finance. “Dit is een must want in ondernemerschap is alles met elkaar verbonden.”


Tom Proost

Tom Proost startte zijn carrière in finance en business controlling op nationaal niveau en maakte vervolgens de overstap naar project, integration en change management.

In zijn loopbaan bekleedde hij verschillende senior functies in de domeinen van finance, project en change management op Europees niveau. Hij kan ook terugblikken op een geslaagde periode als general manager van een succesvolle middelgrote onderneming. Tom heeft het talent en de daadkracht om organisaties grondig te analyseren om hen vervolgens naar een hoger niveau te tillen. People management speelt hierin een cruciale rol. Hij spreekt vlot Nederlands, Engels, Frans en Duits.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x